Сватбен трейлър – Ели и Тони

Сватбен трейлър се нарича краткият сватбен клип с избрани моменти, който е много предпочитан от младоженците, защото дава кратък прочит на сватбения ден. Сватбеният видеооператор и монтажист представят ключовите моменти от събитието, с които да припомнят емоциите от този толкова специален ден.

Големината му позволява да бъде качен почти навсякъде за разлика от целия сватбен филм. По този начин да можете да го гледате по-често и да се връщате назад към този чудесен ден. Сватбеният трейлър съдържа най-важни и подбрани моменти от сватбата. Обикновено е подреден хронологично и започва с кадри от приготовленията на младоженците. Важно е да споменем, че музиката е от съществено значение. Не винаги най-любимата ни песен е подходяща за сватбеният трейлър. Това е така поради факта, че понякога динамиката на видеото не съвпада с ритъма на музиката.

И все пак винаги можете да разчитате на опита ни и да разчитате, че заедно ще намерим най-подходящото решение и най-добрия вариант за клипът ви.

Сватбен трейлър можете да поръчате и след време ако прецените, че едно кратко преглеждане на сватбения ви ден ще ви донесе приятна емоция. Всъщност можете да изненадате и половинката ви по някой специален повод или годишнина.

Често използваме повече кадри заснети по време на фотосесията, защото тогава имате време, по-спокойни сте и можете да си обърнете повече внимание. Разбира се някой ще каже, че тогава са най-нагласените кадри, и да това е така, но за фотографа. Между кадрите на фотографа се получават много непринудени ситуации и весели моменти, които често са точно това което видеооператора търси. Някои младоженци мислят фотосесията за най-скучната част от сватбата, но ние сме обедени, че всеки който е преминал през това знае колко неусетно е минало времето и. Оставяме решението на вас. Насладете се на празника си, ние ще се погрижим за спомените ви.

Mожете да ни откриете във Facebook. Последвайте ни в Instagram.