Абитуриентският бал на Елина

Несъмнено един вълнуващ ден. Така бих определил денят на абитуриентският бал на Елина. За нея той бе изпълнен с вълнение и приятни емоции, а за мен бе удоволствие да бъда нейн фотограф за абитуриентски бал.

Чудесно е да си част от такива мероприятия и се докоснеш до цялата емоция на празника. Заснемането на абитуриентски бал обхваща както семейната атмосфера с роднини и приятели преди изпращането на абитуриента, така и купонът със съучениците, с който традиционно се отбелязва завършването на цял един етап от живота му. Всеки един момент е изключително важен и всички спомени за този ден са безценни. Затова е важно да изберете внимателно фотограф който да улови всеки детайл. Изберете услугите ни за фото и видео заснемане на абитуриентски бал, а ние ще дадем всичко от себе си да получите страхотен филм и чудесни снимки.

Разгледайте цените ни за фото и видео заснемане на абитуриентски бал. Свържете с нас ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от повече информация. Можете да разгледате част от портфолиото ни и в Instagram или Facebook.