Сватбен фотограф от SL Studio – Цени за гр. София

Сватбеният фотограф създава красивите изображения, които запазват емоционалната наситеност и всички моменти от сватбата. Сватбената фотография от своя страна е средство с помощта, на което фотографът съхранява по неповторим начин всеки най-важен етап от първия ден на новото семейство. Ние, неусетно и ненатрапчиво заснемаме подробно всички детайли и вълнения от сватбения ви ден, така че отвaряйки сватбения албум да можете още веднъж да се насладите на всички прекрасни спомени от това събитие.

Стремим се предварително всеки клиент да разбере естеството на работа ни, както и необходимостта от време за заснемане на художествена фотосесия. Това е важно! По време на фотосесията се получават най-естествените и непринудени снимки между двама влюбени, и се улавя романтиката между тях. Така неусетно, с помощта на индивидуалния подход, творческо отношение и креативни идеи, ще съхраним тези спомени за вас. При интерес от ваша страна заедно с нашия сватбен фотограф можем да обсъдим и да планираме  следсватбена фотосесия.

При заснемането на една сватба всеки етап на празника е от голямо значение. Няма правило, което да ни казва кога и кое е най-важно, а всяка снимка е ценна и е със сантиментално съдържание за нашите клиенти. Ето защо, винаги се стремим да бъдем максимално подробни и да обърнем внимание на всички детайли от самото начало на подготовката на булката до най-сладкия момент (а понякога и след това) на сватбеното тържество.

Ако търсите добър сватбен фотограф, опитен екип за заснемане на сватба и качествени сватбени снимки и видео на отлична цена, можете да ни се обадите. Разгледайте нашите предложениятa и цени за сватбена фотография и се обадете за допълнителни уточнения или пояснения. Екипът ни има дългогодишен опит с фото и видео заснемането на различни мероприятия. Изберете перфектното съотношение между цена, високо качеството и професионално отношение. Разгледайте мнения и препоръки за сватбен фотограф на клиенти, с които сме работили, в страницата ни във Facebook. Всички цени за сватбена фотография важат за сватби в град София.

Сватбен фотограф – кратък вариант
Цена – 540 лв

Предложението ни включва:

 • 3 астрономически часа заснемане от професионален сватбен фотограф.
 • Употреба на висок клас професионални фотографска техника за резултати с отлично качество.
 • Художествена сватбена фотосесия в сватбения ден, включваща употреба на допълнително мобилно осветление.
 • Сватбена фотография без ограничение на заснетите кадри (ориентировъчно 500 изображения в зависимост от продъжителността на заснемането и броя на ритуалите).
 • Професионална обработка на всеки заснет и подбран кадър от сватбения ден.
 • Създаване на online албум, съдържащ всички снимки, които е достъпен само с парола. Албумът е удобство за вас и спестява време за споделянето на снимките с гоститите ви.
 • Предаваме сватбените снимки с линк за удобен download.

сватбен фотограф - сватбена фотография


Сватбен фотограф – стандартен вариант
Цена – 980 лв

Предложението ни включва:

 • 9 астрономически часа заснемане от професионален фотограф за сватба.
 • Употреба на висок клас професионална фотографска техника за резултати с отлично качество.
 • Художествена сватбена фотосесия в сватбения ден, включваща употреба на допълнително мобилно осветление.
 • Сватбена фотография без ограничение на заснетите кадри (ориентировъчно 1000 изображения в зависимост от продъжителността на заснемането и броя на ритуалите).
 • Професионална обработка на всеки заснет и подбран кадър от сватбения ден.
 • Създаване на online албум, съдържащ всички снимки, които е достъпен само с парола. Албумът е удобство за вас и спестява време за споделянето на снимките с гоститите ви.
 • Получавате снимките с линк за удобен download.
сватбен фотограф - сватбена фотография

Допълнения към пакетите:

Допълнително време към пакета (овъртайм) – 80 лв/час.
Следсватбена фотосесия с помощник осветител и допълнително осветление – 180лв.
Комплект с дискове и обложка – чудесен подарък за родителите, кумовете или шаферите ви – 50 лв/бр.
Предлагаме постоянно LED прожекторно осветление в случайте, в които наличното в ресторантите и помещенията, в които се снима е приглушено или недостатъчно – 60 лв.
Кратък сватбен клип с избрани снимки от сватбата (слайдшоу) – 70 лв.
Сватбена албум – 90 лв.
Ръчно изработен сватбен албум с цвета на сватбата ви –  110лв.
Комплект, кутия с обложка и флашка100лв.


Допълнителна информация:

Всички обработени снимки получавате около 30 дни след заснемането на вашия празник.
Достъп до защитен online албум с всички сватбените снимки. Албумът е оптимизиран за всички устройства.
Цените за сватбена фотография важат за района на град София. За сватби в цялата страната цените са по договаряне.
Резервацията на сватбен фотограф е за конкретна дата и става със заплащане на капаро в размер около 1/3 от уговорената цена.
В случай на промяна на датата на събитието, поемаме ангажимента само ако новата дата е свободна.
Това са стандартните ни пакети. При интерес, можете да се свържете с нас за съставяне на оферта за сватбена фотография според конкретната продължителност на сватбата.
Цените ни за фото заснемане са актуални и не се променят ако сте капарирали.